Site icon Szépségnapló

2024-es őszi körömtrend és árnyalat mustra

Az inspiráló körömtrendek sosem fogynak el, és a 2024-es év eddig sem volt kivétel. Az év során számos izgalmas szín és kísérleti dizájn jelent meg, a finom árnyalatoktól egészen a merész francia manikűrig. Az új szezon érkezése pedig mindig izgalommal tölt el minket egy friss manikűr kapcsán – és az ősz körömtrendjei már most is igazán lenyűgözőek.

Akár a sötétebb színpalettára szeretnél váltani, hogy igazodj az évszakhoz, akár játszanál egy vidám állatmintával, a körmösök idén is számos ötlettel álltak elő. Most megosztják, melyek azok a színek és dizájnok, amelyek biztosan népszerűek lesznek az elkövetkező hónapokban.

Gazdag Mocha

A barna körmök nem számítanak újdonságnak, de 2024 őszén a színek mélységét kell igazán kihangsúlyozni. „A barna körmök idén ősszel nagy divatnak számítanak, hiszen semlegesek, de mégis modernek,” mondja Ami Streets, körmös szakember. „Személy szerint a gazdag tej- és étcsokoládé árnyalatokat kedvelem, mert igazán fényűző hatást keltenek.” Ha szeretnéd otthon elkészíteni ezt a stílust, próbáld ki a Zoya Nail Polish „Tasha” árnyalatát, egy mély, csillogó mochát.

Tehénminta

Míg a leopárdminta továbbra is uralja a ruhatárunkat, körmeinken idén ősszel a tehénminta fog hódítani. „Úgy vélem, hogy a tehénminta lesz a legújabb körömművészeti trend,” jósolja Streets. „Ez egy szórakoztató minta, amelyet könnyű otthon is elkészíteni, és szezonális barna árnyalatokat használ. Remekül mutat teljes köröm dizájként vagy akár finomabb változatként francia manikűrként is.” Betina R. Goldstein és Hang Nguyen tehénmintás manikűrjei már most is felkerültek a kívánságlistánkra.

Króm Khaki

Az ősz természeti színei között a khaki körmök igazán friss és elegáns megjelenést nyújtanak. „A mély, erdei zöld árnyalatok inspirálják, a khaki szín váratlan eleganciát sugároz,” mondja Juanita Huber-Millet, a Townhouse alapítója és kreatív igazgatója. Ha pedig még divatosabb megjelenést szeretnél, próbáld ki a khakit fényes króm hatással, mint ahogy Bryony Howell is tette. Otthon is elkészítheted a Manucurist „Khaki” árnyalatú körömlakkjával.

Tintakék

Míg nyáron a világos kék körmök hódítottak, az őszre egy sötétebb, mélyebb árnyalat lesz a divat. „A tenger mélyének tintás árnyalataira vagy a szürkület bársonyos sötétjére emlékeztetve, a sötétkék körmök modern alternatívát nyújtanak a hagyományos őszi színekhez képest,” magyarázza Huber-Millet. Ha szeretnél hasonló manikűrt, próbáld ki a Nailberry „Blue Moon” árnyalatát.

Teknőc Minták

Talán a legkedveltebb trend a körmösök szerint az őszi szezonban a teknőcminta lesz. „A minták idén nagyon népszerűek, és a teknőcminta, meleg barna árnyalataival, különösen divatos lesz,” mondja Lou Stokes, az Orly nagykövete. „Akár az összes körmön, akár egy-két kiemelt körmön, vagy alternatív francia manikűrként is remekül mutat.” Shelley Graham teknőcmintás francia manikűrje például fantasztikus inspiráció.

Fekete Cseresznye

A „Cherry Coke” hajszín újra visszatér az ősszel, és ez a merész színpaletta tökéletesen illik a körmökhöz is. Fényes befejezéssel igazán luxus hatást kelt. Stokes szerint érdemes a sötét színeket vörös alaptónussal kombinálni, de ha még mélyebb hatást szeretnél, próbálj meg fekete alapra mélyvörös árnyalatot felvinni, mint ahogy Julia Diogo is teszi. Vagy válaszd az OPI „Black Cherry Chutney” árnyalatát egy egyszerű, mégis lenyűgöző megjelenéshez.

Tónusos Taupe

Bár az ősz jellemzően a mély, meleg színekről szól, a semleges és minimalista manikűrök is helyet kapnak a szezonban. „A taupe tökéletes választás bármilyen körömhosszhoz, bőrtónushoz és színmélységhez, hiszen ez a paletta mindenkinek tartogat valamit,” mondja Streets. Ha te is rajongsz Jennifer Camp Forbes letisztult manikűrjéért, akkor otthon is elkészítheted az OPI „Over the Taupe” körömlakkjával.

Őszi Virágok

A virágmintás körömművészet 2024 nagy slágere volt, és bár a virágok nem feltétlenül az őszt juttatják eszünkbe, idén ősszel is egyre népszerűbbek lesznek. A trükk, hogy ősziesebb hatást érjünk el, az, hogy meleg színpalettát választunk (gondoljunk a csokoládébarnára, a meleg vörösre és a sütőtöksárgára), és kísérletezzünk a virágok elhelyezésével. Az Amber & Stone virágos francia manikűrje tökéletes inspiráció a szezonra.

Exit mobile version